Ana sayfa \ MadalBal

BIOROSE - CİLT NEŞELİĞİ VE YÜZ GÜZELLİĞİ

Reklam

Sonuç - Öncesi ve Sonrası

Reklam
100% İSPATLANMIŞ İSViÇRE KALiTESi
Madal Bal Neera

Vücudu toksinlerden arındırma, kilo koruma dengeleme ve gençleşme programı

Ticari marka Madal Bal doğal ağaç şurubu reçetesi, detoks diyeti için İsviçre’de özel olarak formüle edilip İsviçreli Dr. K. A. Beyer’in yönettiği 4 kişilik alternatif tıp ekibi tarafından geliştirilmiştir: Dr. Meywald (Batı ve alternatif tıp ve homeopati doktoru), Dr. Raabe (Batı ve alternatif tıp doktoru ve ayurveda uzmanı) ve Dr. Kumudini Weerawarna (eczacı, ayurveda ve bitki uzmanı).

Dr. Beyer tarafından geliştirilen İsviçre Programı, kişinin beklentilerine göre birkaç versiyondan oluşmaktadır. Program arzulanan kiloyu korumaya yardımcı olur, ihtiyaç duyulduğunda hızlı kilo vermeye yarar, aynı zamanda özel kişisel uygulama imkânı sağlar. Hücreyi yeniden yapılandırması, canlılık ve enerji vermesi, ayrıca toksinlerden arındırması programın özelliklerinden biri. Hızlı kilo verme ve tükenen enerjinin hızla geri kazanılması yine programın küçümsenmeyecek özelliklerinden.

Madal Bal şurubunun üretimi titiz ve ödünsüz kalite kontrolüne tabidir. Özel olarak seçilen, doğal ortamda yetişen ve kimyasal etkisi altında bulunmayan ağaçların suyundan elde edilen en kaliteli ve temiz şuruptur.

Palmiye şurubu Hindistan'da Neera olarak anılmaktadır. Neera, "hayat veren" anlamına gelir. Palmiye şurupları, özel İsviçre teknolojisi ile elde edilir. Bu teknoloji, açan palmiye meyvelerin saplarının her gün kesilmesini gerektirmektedir. Bu, çok ince ve hassas bir süreçtir; fakat sadece bu şekilde yüksek yaşam gücü potansiyeline sahip özsu elde edilebilir. Özsu, toplandıktan sonra şurubu koyulaştıran ve mayalanmasını önleyen özel termik işleminden geçirilir. Bir litre nihai ürün elde edilmesi için 40-50 litre birincil özsu gerekmektedir. Elde edilen ürün, dayanıklı, tadı ve kokusu hoş ve kolay çözümlenebilir. Madal Bal şurubunda 5 çeşit Güneydoğu Asya palmiyesinden özsu kullanılır – yağmur ormanlarından Hindistan cevizi palmiyesi, Arenga palmiyesi ve Kitul palmiyesi; bataklık bölgelerden Nipah palmiyesi ve Kuzey Şri Lanka’dan Hindistan palmiyesi. Palmiye şurupları, küçük aile işletmeleri tarafından üretilmektedir. Üretimin bu şekli, büyük işletmelerdeki üretimden daha pahalıdır; fakat en kaliteli organik şurupların elde edilmesine imkân vermektedir.

Akçaağaç özsuyu elde edilmesi için kullanılan ağaçlar en azından 40 yıllık olmalıdır. Kuzey Amerika’da yetişen 75 akçaağaç cinsinden sadece “Kuş Gözü”, Mart ve Nisan aylarında 4-6 hafta boyunca su veren tek akçaağaç cinsidir. Bu zamanda ormanlar hâlâ bir metreden fazla kar ile kaplıdırlar, bu da, özsuyunun toplanmasını çok zorlaştırmaktadır. Özsu, ağaçlara asılan kovalar ile her sabah toplanır. Toplanan sıvı, şurup kıvamına gelinceye kadar ateşte kaynatılır. Sıvının bozulmaması için, özsuyun yeterli derecede yoğunlaşmış olması gerekir. Ve burada, bir litre nihai ürün elde edilmesi için 40-50 litre birincil özsu gerekmektedir. Bu miktar, bir büyük akçaağacın bir yılda verdiği özsuyuna eşittir.

Yaygın piyasada satılan ve bilinen akçaağaç şurubunun yüzde 90’dan fazlası mısır şurubu ve beyaz şekerden suni olarak üretilen şurup olup, genelde sadece yüzde 2’si gerçek akçaağaç şurubu içerir. Madal Bal bileşiminde kullanılan akçaağaç şurubu, “C+sınıf” şuruptur ve en iyi kaliteye sahiptir, maksimum yüksek mineral içeriği vardır.

How Madal Bal is collected